Web Analytics Made Easy - Statcounter

تمدید ۲ هفته‌ای ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی امروز در حالی به اتمام می‌رسد که بسیاری از اصناف به دستور ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیل هستند. خبرگزاری میزان - چند روزی است که شیوع کرونای دلتا تعطیلی مشاغل گروه ۲، ۳ و ۴ را به همراه داشته است و طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا فقط مشاغل ضروری همچون دستگاه‌های خدمت رسان، سوپرمارکت ها، نانوایی ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مشاغلی که مایحتاج مردم را فراهم می‌کنند باید فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  تعطیلی اصناف در حالی اجرا شده است که معاون درآمد‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد ۱۵ تیرماه، آخرین مهلت ارایه اظهارنامه مالیاتی و همچنین ارسال فرم تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم صاحبان مشاغل بابت عملکرد سال ۱۳۹۹ و همچنین آخرین مهلت ارایه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده فصل بهار ۱۴۰۰ است.   مسیحی برخورداری از هر نوع تسهیلات و معافیت‌های مالیاتی را منوط به ارائه الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی می‌داند لذا فعالان اقتصادی به منظور بهره مندی از مشوق‌های قانونی نرخ صفر و یا هرگونه تسهیلات دیگر باید اظهارنامه مالیاتی خود را تا ۱۵ تیرماه ۱۴۰۰ ارائه می‌کردند.   این درحالی است عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی و یا عدم ارسال فرم تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم در مهلت مقرر از سوی مؤدیان مالیاتی، علاوه بر محرومیت از تسهیلات و معافیت‌های قانونی، مشمول جرایم مالیاتی نیز می‌شود.   این نکته حائز اهمیت است که سال گذشته باتوجه به شیوع ویروس کرونا تسلیم اظهارنامه‌های مالیاتی به مدت ۲ ما تمدید شد که باتوجه به کسادی کسب و کار صاحبان مشاغل تا حدودی به آن‌ها در پرداخت به موقع مالیات کمک کرد، اما در سال جاری با اینکه کرونا همچنان به تعطیلی مشاغل منتهی می‌شود فقط مدت ۱۵ روز این موعد تمدید شد که باعث نارضایتی برخی از صاحبان مشاغل شده است.   در همین راستا شهباز حسن‌پوربیگلری رئیس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میزان گفته بود به اعتقاد بنده این مهلت کافی نیست و از سازمان امور مالیاتی درخواست داریم که مهلت تعیین شده جهت تسلیم اظهارنامه مالیاتی را تمدید کند.   وی تصریح کرد: مجلس جهت تمدید مهلت برای تسلیم اظهارنامه‌های مالیاتی اقدام خواهد کرد و امیدواریم که بخشنامه تمدید مهلت ۱۵ روزه توسط مسئولین امور مالیاتی کشور لغو شود.   رئیس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز نیازمند وحدت و همکاری بین همه ارکان نظام و مردم هستیم. باید توجه و عنایت کافی به مردم در سراسر کشور شود نباید کاری کنیم که مردم ناراضی شوند.   به هرروی، در حال حاضر اصناف شرایط سختی را سپری می‌کنند و عملا با تعطیلی بازار و گروه‌های ۲، ۳ و ۴ بسیاری از صاحبان مشاغل برای رائه اظهار نامه‌های مالیاتی خود با مشکل روبرو می‌شوند که در این شرایط تمدید ارائه اظهارنامه‌ها از سوی سازمان امور مالیاتی شاید بتواند باری از دوش آن‌ها کم کند.   بیشتر بخوانید: کدام مشاغل در تهران تعطیل شدند؟   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی مالیات مشاغل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مالیات مشاغل کرونا اظهارنامه های مالیاتی اظهارنامه مالیاتی اظهارنامه مالیات تسلیم اظهارنامه صاحبان مشاغل امور مالیاتی اظهارنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا شاه میرزایی معاون تجارت و خدمات وزیر صمت در بخشنامه‌ای ضمن اشاره به ارائه تسهیلات جدید برای ثبت معاملات طلا در سامانه جامع تجارت یا سامانه مودیان تاکید کرده که مالیات عایدی سرمایه مشمول واحدهای صنف طلا نمی‌شود، همچنین ثبت موجودی اولیه در سامانه جامع تجارت مربوط به دارایی‌های شخصی یا سرمایه‌ای که جریان تولید و فروش قرار نگرفته، نخواهد شد.

در این نامه آمده است: پیرو جلسه روز گذشته در محل اتاق اصناف ایران با حضور رؤسای اتحادیه‌های صنف طلای مراکز استان‌ها و هماهنگی با دستگاه‌های ذیربط در جلسه دیروز با حضور قائم مقام وزیر موارد ذیل اعلام می‌گردد؛

۱- همانطور که قبلاً مسؤولین ذیربط وزارت متبوع سامانه جامع تجارت و سازمان امور مالیاتی (سامانه مؤدیان) اعلام نموده‌اند اتصال دو سامانه انجام شده است و هر اطلاعاتی که در یکی از سامانه‌ها ثبت شود به سامانه دیگرمنتقل می‌شود.

۲- در خصوص مالیات عایدی سرمایه یا CGT یا مالیات بر سوداگری هر چند هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده و قانون نشده است ولی لازم است اطلاع رسانی شود که طبق متن مصوبات مجلس این مالیات مشمول واحدهای صنفی نمی‌شود و در خصوص نگرانیهای ایجاد شده در مردم به عنوان مشتریان اصناف نیز باید توجه نمود که در متن مصوبات علاوه بر معافیت تا ۱۵۰ گرم برای هر گونه فروش طلا به واحدهای صنفی که توسط این واحدها در سامانه مؤدیان ثبت می‌شود معافیت کامل از هرگونه مالیات عایدی سرمایه در نظر گرفته شده است و لذا در صورت اطلاع رسانی صحیح نه تنها مردم هیچ نگرانی نخواهند داشت بلکه مشتاق ثبت اطلاعات به جهت بهره مندی از معافیت مالیاتی خواهند بود.

۳- همانطور که مدیران اتاق‌ها و اتحادیه‌های صنفی طلا بارها اعلام نموده‌اند همپای تمام دستگاه‌ها در اجرای قانون و مقابله با قاچاق و پولشویی اتفاق نظر و همکاری دارند و نه تنها هیچ تفاوتی بین صنف طلا با سایر اصناف نیست بلکه به دلیل ویژگی‌های خاص این صنف در اجرای قوانین مذکور پیشگام است.

۴- در خصوص ثبت موجودی اولیه در سامانه جامع تجارت اولاً این ثبت مربوط به دارایی شخصی یا سرمایه کاسبان که در جریان تولید و فروش قرار نگرفته است، نمی‌شود. ثانیاً طبق هماهنگی به عمل آمده با ناظران و بازرسان مقرر شده است که خطاها و کاستی‌های ثبت اطلاعات کاسبان خرد نباید تحت عنوان «قاچاق» مورد پیگرد قرار گیرد بلکه قاچاق در درجه اول مربوط به جریان ورودی و خروجی کشور است.

۵ قطعاً اعضای هیأت مدیره های اتحادیه‌های مربوط به طلا و فلزات گرانبها در اجرای قانون باید پیشقدم باشند.

۶- طرح‌ها و پیشنهادات خوب اصناف طلا نظیر تسهیل تأمین طلای خام کارگاه‌های طلاسازی، تسهیل ورود موقت طلای خام جهت صادرات، مصنوعات فروش قسطی مصنوعات طلا در قالب تسهیلات ازدواج امکان وثیقه گذاری آسان طلا جهت مشارکت مردم در طرح‌های خرید اعتباری و حتی سهیم شدن در سود اجاره طلا، تسهیل فرایندهای عیار سنجی کاهش تقلب و سنددار کردن طلا و لزوم تغییر رویه رسانه‌ها در اطلاع رسانی پیرامون صنف طلا با جدیت توسط بخشهای ذیربط پیگیری شده و گزارش اقدامات به مقام عالی وزارت ارائه گردد.

۷- لازم است بین بازرسان و ناظران دستگاه‌های مختلف هماهنگی کامل وجود داشته باشد و طبق قانون نظام صنفی کشور از ظرفیت کمیسیون‌های نظارت بر اصناف برای این هماهنگی استفاده شود.

کد خبر 6100513 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • ۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف
  • شناسایی ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید
  • پیشنهادهای اصناف برای تدوین بخشنامه تبصره ماده ۱۰۰
  • مهلت نامزدهای انتخاباتی برای معرفی نمایندگان خود تمدید نمی‌شود
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا